werkwijze

Elke opdracht begint met een persoonlijke kennismaking en een bezichtiging. Tijdens dit bezoek bespreken wij uw wensen, doen wij suggesties en komen zo tot een gezamenlijk beeld van uw vraag. Zo bent u verzekerd van een strakke offerte, conform uw wensen.


ontwerpen

Een visualisatie van uw idee hoort meestal , afhankelijk van uw vraag, bij de opdracht. Dit nemen wij standaard mee in het werkproces, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over het eindresultaat. Bijkomend voordeel hiervan is, dat het werk uiteindelijk ook sneller verloopt als er al een schets en ontwerptekening als basis aanwezig zijn.


opdracht-overeenkomst

Na akkoord op de offerte sluiten wij een opdracht-overeenkomst met u. Hierin staan alle afspraken vastgelegd aangaande het uit te voeren werk, de te gebruiken materialen en de planning en financiën.

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

wie?NT_wie.htmlNT_wie.htmlshapeimage_11_link_0
waar?NT_waar.htmlNT_waar.htmlshapeimage_12_link_0
werkwijzeshapeimage_13_link_0
tarievenNT_tarieven.htmlNT_tarieven.htmlshapeimage_14_link_0
introNT_home.htmlNT_home.htmlshapeimage_15_link_0
projectenReferenties_galerij/Referenties_galerij.htmlReferenties_galerij/Referenties_galerij.htmlshapeimage_17_link_0

- timmerwerk op maat - interieur advies - keuken -en meubelontwerp en uitvoering - maatwerk inbouw kasten -  kindermeubels - speciale oplossingen -

- aftimmerwerk - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda -