T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 
wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_2_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_3_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_4_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_5_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_6_link_0

Buitenverblijf

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -

In opdracht van Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen hebben wij dit bijzondere buitenverblijf in een oude buurt in Den Haag ontworpen en gebouwd.


Klassieke elementen uit de omgeving, zoals het “Haagse Randje”, komen terug in het ontwerp, wat de zichtlijn vanuit de woning  bijzonder maakt. Voor de vloer wilden wij geen standaard vlonderdelen, maar een klassieke planken vloer, onzichtbaar bevestigd. Ook vonden wij het een voorwaarde dat de vloer een tekening zou hebben, als contrast tegen het vele strakke wit. Het resultaat is een sfeervol en modern buitenverblijf, wat past bij de woning en in de omgeving.


Het leuke idee om te zorgen voor speelruimte voor de kinderen is van de opdrachtgever. De kinderen hebben een gezellige speelplek onder de boom, OP het hiervoor aangepaste dak, die te bereiken is via een heuse(!) klimmuur, of via de (demontabele) ladder.  


De ruim 100 jaar oude Taxus wordt vanuit twee punten belicht, waardoor het qua sfeer een waar kunstwerk wordt. De RVS LED spots zijn onzichtbaar verwerkt in de balken.  Een schuur met achterom maakt het geheel multi-functioneel.

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0