T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 
wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_2_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_3_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_4_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_5_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_6_link_0

En suite boekenkast ontwerp op maat

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -

In deze woonkamer werd een boekenkast gevraagd rondom de en suite. De uitdagingen hier waren dat de kast niet aan de achterwand bevestigd kon worden, dat er weinig ruimte was tussen de deur en de wand en dat de lichtschakelaars naast de deur goed bereikbaar moesten blijven.


Wij hebben een kast bedacht die past bij de klassieke stijl van het huis. De opdrachtgever wilde een redelijk strakke kast, dus overdreven veel freeswerk is bewust achterwege gelaten. Alleen de staande lijnen zijn voorzien van licht freeswerk. Wel hebben wij gekozen voor een klassiek plankdraagsysteem, die je vaak tegenkomt in nog originele en suite-kasten, zodat er toch wat klassieke elementen terugkomen. De lichtschakelaars zijn naar voren gehaald in de zijwand van de kast. De kast  is door ons gespoten in zijdeglans wit.

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0