T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 
wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_2_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_3_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_4_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_5_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_6_link_0

Gangkast en radiatorombouw

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -

Een gangkast op maat bedenken voor deze gang was een leuke uitdaging!  Een radiator, in het zicht lopende horizontale en verticale buizen en de hoekopstelling maakten dit een doordenkertje.


Met name omdat wij er naar willen streven dat alles bereikbaar blijft voor toekomstig loodgieterswerk en er geen schade aangebracht hoeft te worden aan het meubel tijdens het verwijderen of verplaatsen. Omdat een plafondhoge kast niet mooi is als er buizen doorheen lopen, is uiteindelijk de hele gang voorzien van koven om de verwarmingsbuizen weg te werken. De garderobekast sluit nu mooi aan op de koof. De radiatorombouw en de kast moesten los van elkaar blijven zodat de hoek ,waar alle te bereiken aansluitingen zitten, niet dichtgebouwd zou worden.


Het krukje is bedacht om de twee meubels te verbinden en dient tevens praktisch als opstapje voor andere hoge kasten in de gang, zodat je niet steeds de ladder hoeft te pakken. Het hout is naar de kleur van de eiken vloer gebeitst, lakwerk is zijdeglans wit gespoten.

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0