T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 
wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_2_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_3_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_4_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_5_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_6_link_0

Garden House

De Garden House  is een luxe tuinhuis van geïmpregneerd Douglas wat binnen en buiten meerdere malen afgewerkt is met verfbeits. De deuren hangen in massief hardhouten kozijnen en zijn voorzien van RVS veiligheidsscharnieren en veiligheidssloten. De verlichte haardhoutopslag is bijna onzichtbaar toegankelijk vanaf de voorzijde; je hoeft het huisje dus niet in om ‘s avonds even snel hout te halen. Voor de kinderen is er nog een ‘geheime’ deur naar een half overdekt binnenplaatsje bij de boom (niet doorvertellen).


Het huisje fungeert naast opbergruimte ook als erfafscheiding met 1 buur en een achterom. Het is dus ook een doorgang van en naar de tuin. 


De tuin wordt in het voorjaar opnieuw ontworpen en bestraat.

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0