T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 
wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_2_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_3_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_4_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_5_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_6_link_0

Plexwood zwevend bureau op maat

In deze nieuwe sportschool werden wij gevraagd voor de trainers een werkplank te maken in een nis.

De oorspronkelijke vraag was om een witte plank onzichtbaar te bevestigen in de nis. Maar toen wij de prachtige, net verbouwde en opgeleverde ruimte bezochten, wisten wij dat  hier ‘meer’ nodig (en mogelijk) was.


Het warme bruine steen op de muur, de gemêleerde donker bruine vloer en de her en der verspreide gouden accenten brachten ons beiden meteen op dezelfde materiaalkeuze; het bureau is gemaakt van meranti Plexwood en is goed in de olie gezet, waardoor de bruin-gouden strepen fonkelend aansluiten bij alle kleuren in de ruimte. Tevens kunnen in dit meubel de computer -en audioapparatuur onzichtbaar opgeborgen worden. Via edelstalen kabeldoorvoeren komen de (in het meubel weggewerkte) kabels naar boven, waardoor er geen overbodige snoeren in het zicht zijn.


Om eenheid te brengen in de zichtlijn van de lange gang, is in de entree de presentatie-nis met hetzelfde materiaal bekleed, waartussen glazen planken zijn bevestigd.

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0