T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 
wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_2_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_3_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_4_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_5_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_6_link_0

Speelhuisje aanpassing

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -

Hier boden wij een helpende hand om dit stoere speelhuisje te plaatsen en tevens uit te breiden. Ook hier was het pas en meetwerk om de boom heen - het wordt inmiddels ons handelsmerk om om bomen heen te bouwen.

Het huisje is geplaatst alsof het al jaren zo bij de boom staat. De kinderen kunnen via het extra aangebouwde platform goed en veilig in de boom klimmen. Leuk detail; dit is inmiddels de populairste speeltuin van de straat geworden, iedereen wil hier komen spelen!

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0