T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 
wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_2_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_3_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_4_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_5_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_6_link_0

Herstel antieke bruidskist uit ca. 1915

Deze oude bruidskist arriveerde bij ons in onbruikbare staat. De lade liep niet, de pootjes waren verrot en een paar planken waren echt aan vervanging toe. Alles is weer in tot in bruikbare staat hersteld met het uitgangspunt om zo min mogelijk te verwijderen of toe te voegen aan het meubelstuk. Brokkelend verf is met engelengeduld verwijderd, met behoud van de originele schildering op het hout. Nieuw hout is bijgeschilderd in de originele kleur en weer ‘antiek’ gemaakt m.b.v. verschillende technieken. 

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0