T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 

Verbouwing oude fabriek Schiedam

Een oude, sfeervolle jeneverfabriek, die al geruime tijd dienst deed als anti-kraakpand, is voor de nieuwe eigenaar verbouwd tot een modern en comfortabel woonhuis. Uiteraard met behoud en respect voor de originele elementen in dit prachtige pand. Alle originele houten vloeren zijn opgeknapt, een microcementvloer is aangebracht, al het aftimmerwerk en afbouw zijn verzorgd en het lichtplan op de 1e etage is ontworpen en uitgevoerd. Op verzoek zijn zelfs de oude sporen van de vaten in de vloeren behouden.

Een parel van een project waar onze opdrachtgever ons alle creative vrijheid gaf wat betreft indeling, vormgeving en (technische) uitvoering. Zo kom je samen tot de allermooiste resultaten!

wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_3_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_4_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_5_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_6_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_7_link_0

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0