T 06 539 33 116

info@norberts.nl

www.norberts.nl

 
wie?../../NT_wie.html../../NT_wie.htmlshapeimage_2_link_0
waar?../../NT_waar.html../../NT_waar.htmlshapeimage_3_link_0
werkwijze../../NT_werkwijze.html../../NT_werkwijze.htmlshapeimage_4_link_0
tarieven../../NT_tarieven.html../../NT_tarieven.htmlshapeimage_5_link_0
intro../../NT_home.html../../NT_home.htmlshapeimage_6_link_0

Hangende wandkast, massief hout

©  2011-2015  Op alle inhoud op deze website (beeldmateriaal, tekeningen en teksten) is auteursrecht van toepassing. Kopiëren, opslaan, verspreiden en/of hergebruiken mag uitsluitend na schriftelijke toestemming . Norberts Timmerwerken is een handelsnaam van designsz.

- timmerwerk op maat - verbouw en renovatie - herinrichting zolders en etages - interieur advies - ontwerp, vervaardiging  en installatie - keukens - kasten - kindermeubels - speciale oplossingen - tuininrichting - tuinmeubels - luxe tuinhuizen - blokhut op maat - overkapping - veranda - deuren -


Een bijzondere hangende wandkast. Gemaakt van massief hout en volledig onzichtbaar aan de wand opgehangen met innovatief Italiaans designbeslag. Alle verbindingen zijn naast onzichtbaar ook nog eens demonteerbaar zodat deze grote kast (ooit) kan meeverhuizen en zonder schade weer in elkaar gezet kan worden. Aan alles wordt gedacht ;-) De inzetvakken hangen iets uit en accentueren het vak en de daarin uitgestalde objecten. Deze vakken zijn in verstek gemaakt. Zowel het formaat van de hele kast als de indeling zijn maatwerk, afgestemd op de ruimte en de items van opdrachtgever.

projecten../Referenties_galerij.html../Referenties_galerij.htmlshapeimage_9_link_0